""
Do you want to join Stockholm CC? Then click here.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholm Cricket Club
Cricket
ParaCricket

Om Oss

Vårt paracricketlag är en blandad grupp med personer i olika ålder, med olika erfarenhet och med olika funktionsnedsättningar (rörelsenedsättning eller intellektuell funktionsnedsättning).  För att kunna driva vår verksamhet så riktar vi oss från start till de som är:

  • äldre än 7 år gammal

 

Om du/ditt barn har behov av ledsagare eller assistent ansvarar ni för det själva.

 

Om du vill vet mer, kontakta oss på paracricket@stockholmcricket.se

Träning

Vi träna med en mjuk boll så det finns ingen krav att ha hjälm och annan skyddsutrustning. Du behöver inte ta med din egen cricketutrustning med dig till träning om du inte redan har cricketutrustning. Allt du behöver är bekväma kläder och löparskor.

 

Var

Under hösten 2020 träning ska vara på Globala Gymnasiet.

Gymastiksalen på Globala Gymasiet är i hus 1C. Gatuadress för bilen är Hornskroken 4.

Anmälen till ParaCricket

Medlemskap

Det kostar ingenting att prova cricket hos oss. Om du vill fortsätta spela efter tre provtillfällen så erbjuder vi er medlemskap i klubben. Under 2021 vi ska inte ta någon akitivetsavgift att deltar i paracricket.

 

 

Prova På

Om du vill prova på cricket hos oss så vi vill att:

  1. Du skickar ett mail till oss (paracricket@stockholmcricket.se) innan du kommer till en träning så vi vet när du kommer och vilket slags funktionsnedsättning du har.
  2. Du är beredd att uppge ditt kompletta personnummer för närvaroregistrering.

 

 

Att registrera sig som medlem

För att bli medlem i Stockholm Cricket club och spela i vårt ParaCricketlag behöver du kregistera dig på "Bli Medlem" sidan

 

 
Follow Us
Proudly Supported By