Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Varför behövs sponsorer?

Sponsorer gör det möjligt.

Varje lag har sin egen ekonomi och få kostnader, för allt från cricketbollar till träningstider. Om vi lyckas inte få in sponsorer och då måste vår föreningsmedlemmar betala mer i avgifter, något som inte alla har möjlighet till. Sponsorer gör det därför direkt möjligt för fler barn, ungdomar, och vuxnare att få vara med i en fin verksamhet. 

 

Vad är det man sponsrar?

Stockholms Cricket Club är en idrottsförening som inte bara utvecklar cricketspelare utan också lär ungdomar ta ansvar för sig själva och varandra. Cricket blir ofta en positiv gemenskap även utanför cricketplanen. Sponsorer gör det möjligt för fler att få vara med i en fin verksamhet.

Men allt detta positiva händer inte av sig självt. Det är många som tillsammans gör det möjligt. Ledare som kan cricket, föräldrar som organiserar verksamheten och sponsorer som skapar resurserna som behövs. Pengarna kan konkret gå till material, såsom tränings och matchtröjor, träningstider eller gemensamma aktiviteter.

 

Vad får sponsorn tillbaka?

I grunden handlar det om att Sponsorn känner sig delaktig i en bra cricketverksamhet. Det är också att vara en god samhällsmedborgare -  var "Tillsammans gör vi det möjligt".  Sponsorskapet kan, genom sitt engagemang, stärka relationer med anställda och med kunder. 

Självklart får företaget sin logotype på vår lagsida, på vår kalender eller på matchtröja, men just den exponeringen är rent krasst inte det viktigaste. Det bästa är att hitta former för att göra något tillsammans med en generös sponsor. Kanske ha cricketmatch med personalen eller liknande.

 

Vad betalar en sponsor?

Det är helt upp till varje enskild överenskommelse. Vi kan tänka i nivåer om 10 000kr, 5 000kr, 1 000kr eller 500kr.

På alla nivåer får sponsorn sin logga på lagets hemsida. För att få sin logga tryckt på matchtröja behöver man tänka på att få pengar över efter tryckkostnaden.

 

Om ni är intresserad, eller du vet någon som du tror är intresserad, kontakta oss: admin@stockholmcricket.se

Uppdaterad: 19 FEB 2017 15:18 Skribent: Karl Langston
Epost: Adressen Gömd

Follow Us On:

     @StockholmCricket
   StockholmCC
   @CricketStkhlm

 

Supported By:

Ngroceries 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Stockholm Cricket Club - Cricket
Hornsgatan 152
11728 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: admin@stockholmcrick...