Hoppa till sidans innehåll

Om Street Cricket


Street Cricket är ett sommarprogram för att barn kan spelar cricket på deras villkor.

Under sommar, vardagar 18:00 till 20:00, Stockholm CC ska faciltiera Street Cricket tilfalle var barn har möjlighet att spela cricket i Kista vid Arvingehallen.

Street Cricket är öppet till alla barn, tjejer och pojkar, som är mellan 7 och 15 år gammal.  Du behöver ingen erfarenhet eller speciellt utrustning för at deltar, bara har på sig bekväma kläder och jumpaskör.

Vi ska har cricket utrustning så alla barn kan spela cricket med deras regelverk. De ska bestämma om de spela i lag, pairs, eller vad som helst. Naturligtvis barnen kan bestämma om de vill spela andra idrott som fotboll.

Stockholm CC ska har en ledare från vårt junior sektion där, med det är barnen som ska bestämma. Vårt ledare ska hjälpa till om det behövs och ge en trygg miljö.

Det kosta ingenting att delta. Det finns inget krav att registrera sig.

 

Social media

Vi har skapat en WhatsApp grupp, var barnen kan planera och diskutera vad de vill göra.  Vi ska också anvander det för kommunikation till alla, t.ex. om vi måste ställa in ett tillfälle pga. dåligt väder.  Föråldra kan också vara medlem i denna grupp.

Uppdaterad: 30 APR 2019 10:25 Skribent: Karl Langston
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholm Cricket Club - Cricket
Hornsgatan 152
11728 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: admin@stockholmcrick...